Náhrada na výrobu pečiva pri bezlepkovej diéte, pečivo je vláčnejšia a menej sa drobí, ideálne zahusťovadlo polievok a omáčok.
Zloženie: tapikový škrob.
Môže obsahovať stopy oxidu siričitého.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1530 kJ / 360 kcal;
tuky: 0 g;
nasýtené mastné kyseliny: 0 g;
sacharidy: 90 g;
cukry: 0 g;
vláknina: 0 g;
bielkoviny: 0 g,
soľ: 0,06 g.
Krajina pôvodu: Thajsko.
Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade a tme.
Použitie: tapiokový škrob sa používa najmä v medzinárodnej kuchyni, vďaka svojim unikátnym vlastnostiam je pre mnoho pokrmov nezastupiteľný. Náhrada múky pri výrobe pečiva, pečivo je vláčnejšia a menej sa drobí, ideálne zahusťovadlo polievok a omáčok.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.